Reviews from Poké bowl today Eindhoven

Recent reviews

5.0
Bregje
6 July 2022

Goed gevulde poke bowl en lekker. Mijn favoriete plek

Ellen
26 June 2022

Heerlijke Pokebowl en prima op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen Van Barschot
4 June 2022

Hij was weer heerlijk! En keurig op tijd bezorgd.

RP
31 March 2022

Heerlijk pokebowls, de beste van Eindhoven! Bezorging perfect op tijd. Blij dat ze weer open zijn!

G. Bekkers
25 March 2022

De lekkerste

Eva
20 March 2022

Voor het eerst besteld bij poké bowl today. Het werd op tijd bezorgd en het was super lekker! De optie van je eigen bowl maken is super leuk! De normale portie is al best groot en vult goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandrina van der Weide
29 October 2021

Ik heb maandag een bestelling geplaats. Echter waren jullie dicht en konden jullie niet leveren. Ik had de bestelling wel gewoon via ideal betaald, maar heb het geld nog steeds niet terug. Gelieve dit zsm terug te storten op mijn rekening. Bij voorbaat dank.

Simone
30 August 2021

Zeer lekker eten. Geleverd op de afgesproken tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debby
13 August 2021

heerlijk verse poke bowl! ook nogeens snel bezorgd

Verh
26 July 2021

Snelle levering. Iedere keer weer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

simone
19 July 2021

bestelling was er binnen 15 minuten. het was erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lin
12 July 2021
Anoniem
7 July 2021

Doormiddel van verse ingrediënten en vakmanschap smullen wij keer op keer. Kortom, heerlijk!

Be A Queen Salon
29 June 2021

Echt super lekker. Zoals altijd. Top!

Imke
19 June 2021

Heerlijke pokebowl met genoeg toppings! Daarnaast hele nette en snelle bezorging. Ik bestel hier zeker nog eens!!

Veerle
18 June 2021
Anouska
9 June 2021

Altijd lekker. Vriendelijke bezorger.

Dave Janssen
26 May 2021

Het is keer op keer genieten!

Queenie
24 May 2021

Was weer super lekker. Alleen de bezorging duurt soms wat langer en soms wat korter dan aangegeven.

C Stevens
22 May 2021

Top! Heerlijk gesmuld

Jacqueline
22 May 2021

Het is was weer heerlijk

Natasha
21 May 2021

Very tasty! Very fast delivery.

Michelle
8 May 2021

Ontzettend snelle levering en fijn dat de pokebowls zelf samen te stellen zijn met een grote keuze aan ingrediënten! Smaakte heel goed en de porties waren prima.

Tayfun
7 May 2021

My favorite place to buy pokebowls.

Laura
7 March 2021

Het blijft heel fijn dat je hier ook zelf je bowl kunt samenstellen. Het was alleen jammer dat het zo'n 30 minuten te laat werd bezorgd en dat de rijst nog warm was. Een pokebowl moet naar mijn idee koud zijn

Pelt
27 February 2021

Heerlijk🤗

Mark
22 February 2021

Smaakte heerlijk tevens netjes optijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
20 February 2021

De produkten zijn super vers. Zeer smaak vol. De keuze voor het samenstellen van een eigen pokebowl is reuze, van alles kun je meerdere kiezen dat maakt het super pokebowls! Altijd vers en super bezorging. De verwachte tijd wordt netjes gedeeld, ze zijn vaak eerder dan dat, niet zomaar later. We zijn echt fan van Pokebowltoday!

Tony Chen
8 February 2021

Lekker vers eten, vriendelijke en snelle bezorging!

Tasha
6 February 2021
Bart
27 January 2021
Tom
16 January 2021

Super lekker, maar aan de dure kant

Laura
15 January 2021

De pokebowls zijn ontzettend lekker. Maar tot 2x toe is hetzelfde fout gegaan bij bestellingen. 1 pokebowl van de bestelling was met slamelange. De vorige keer en deze keer werd deze alsnog met rijst geleverd. Het wordt goed opgelost, maar 2x achter elkaar dezelfde fout komt erg slordig over

U. P.
15 January 2021

Altijd heerlijk en betaalbaar! Haal sinds ik het ken altijd m’n pokebowls hier

Harold
4 January 2021

Niets op aan te merken. Lekker en gezond.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

MB
3 January 2020

2 custom bowls samengesteld. Werden mooi op tijd bezorgd. Jammer dat niet alle ingrediënten er ook daadwerkelijk bij zaten. Zowel de radijs als de geraspte kokos ontbraken.

Floor Kuiper
2 January 2020
Anna
31 December 2020

Super lekker en goede service, snelle bezorging!

Tony
30 December 2020

Lekker en vers!

Saskia Philips
19 December 2020

1 grote en 1 kleine poké bowl zalm besteld, helaas zat er geen zalm in de kleine portie. Heel jammer....

Laura
18 December 2020

Een hele lekkere pokebowl!! Het grote voordeel is dat je hier ook zelf je bowl kunt samenstellen

Maurice van der Goor
17 December 2020

Goede smaak en lekkere knapperige bowls. Een mogelijke verbetering is het markeren van de verschillende bowls

Ik
15 December 2020

Lekker eten. Alleen verkeerde drankje

Gio
12 December 2020

De bezorgtijd vond ik aan de vrij lange kant heb ongeveer 1,5 uur op mijn eten gewacht. Verder was de kwaliteit erg goed en heb er wel van genoten

Ingrid
12 December 2020

Nerjes op tijd en het smaakte weer heerlijk

Raghed
8 December 2020

Ik heb voor het eerst bij poke bowl today besteld. Heb 2 normale poke bowls met geroosterde amandelen en gebakken uitjes besteld, vervolgens krijgen we de twee bowl zonder enige geroosterde amandel erin. We zijn teleurgesteld.

Aditech BV
27 November 2020

het was weer lekker! Bedankt!

Jackie
25 November 2020

Altijd top en heerlijk

Dv
23 November 2020

Goed gevulde poke bowl. Verse producten.

Nelleke
21 November 2020
Jan
20 November 2020

Super vers, lekker gevarieerd met veel keuze om je pokebowl te customisen. Goed van smaak en voldoende qua volume. Heerlijk.

Lizza
19 November 2020

Had (optijd) besteld met bezorgtijd 12.30 ivm pauze, kwam om 12.50 uur. Telefoon werd niet opgenomen. Avocado die er in zat was heel erg rot en bruin. Heb alles eruit moeten halen.. wil graag een klacht indienen maar er wordt niet opgenomen.

Marian
15 November 2020

Het smaakte erg lekker en werd netjes op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ikke
7 October 2020

Wederom prima en perfect op tijd, 1 van onze favorieten!

Aditech BV
24 September 2020

Heerlijk gegeten, alleen jammer dat er geen saus is meegeleverd bij de snacks.

Martine
21 September 2020
Ikke
16 September 2020

Heerlijke pokebowls. Perfect op de gewenste tijd bezorgd. Wij bestellen zeker nog eens!

Tijn
15 September 2020

Bezorging 1 uur te laat.

Petee
28 August 2020

Lekkere maaltijd

Anoniem
10 August 2020

Een bestelling geplaatst via de website. Na een uur wachten vroeg ik me af waar de bestelling bleef dus nam ik contact op. Werd niet opgenomen. Na 1,5 uur nog een keer geprobeerd toen werd mij verteld dat pokebowltoday gesloten is en dat meneer het al raar vond dat er bestellingen binnen kwamen... Was fijn geweest als er dan even contact opgenomen was. Rare gang van zaken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hec
27 July 2020

Heel lekker. Goeie service en vriendelijk personeel. Ook goede prijs kwaliteit. Als we poke bowl bestellen doen we het altijd hier.

Ingrid
20 July 2020

Het was superlekker.

Maas
8 July 2020

vandaag besteld maar na 2 uur kreeg ik nog steeds niks bezorgd. Dus ik had gebeld en de bestelling is geannuleerd omdat ze geen ingrediënten hadden. Dus uiteindelijk zit ik zonder eten.

Roxanne
5 July 2020

Haren in eten. 2e keer al

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce
27 June 2020

Snelle bezorging en heerlijk eten.

Marieke
27 June 2020

Super lekker en vers!!

Natasja
25 June 2020

Eten weer heerlijk. Bezorging mag iets sneller.

Croes’s
13 June 2020

Heerlijk! We genieten elke keer als we kopen! Goede kwaliteit en goede prijs! Zeker een aanrader!

Natasja
13 June 2020

Bestelling was er rond de afgesproken tijdstip. Weer heerlijk gegeten.

Mario
5 June 2020

Heel erg lekker, en mooi op tijd bezorgd. Dat gaan we zeker vaker doen!

Harold
2 June 2020

Werkelijk heerlijk eten maar de bezorging is echt ruk. Zelfs als ik om vijf uur telefonisch contact op neem om te verifiëren of half zeven leveren haalbaar is komen ze nog te laat.

A.h.e. van den Wildenberg
27 May 2020

Ik heb nu een aantal keer besteld bij Pokébowl today, maar vond dit ronduit de slechtste. Ik had er een met avocado, hiervan zat er slechts 1,5 plakje in en deze was ook nog overrijp. Verder kwamen de mango en ananas uit blik, deze waren absoluut niet vers. Ook de surimistick die een vriend van mij had was slap, taai en niet vers. Al met al geen succes. Het was een tegenvaller, geen frisse, verse, lekkere pokébowl en je betaald dan toch al snel €14,- p.p.

Ingrid
22 May 2020

Er werd op tijd geleverd. De poke bowl was heel erg lekker. Goed gevuld en vers.

R vd Loo
18 May 2020

Op tijd bezorgd , heel lekker gegeten, wij gaan vaker bestellen 👊🏻👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
12 May 2020

gewoon top, bestel hier vaker, altijd lekker, altijd goed en altijd vriendelijke bezorgers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjoerd
10 May 2020

Goed gevulde en lekkere bowl!

Natasja
26 April 2020

We hebben iets langer moeten wachten dan de planning was. Gratis frisdrank was niet meegeleverd.

Monique
24 April 2020

Was erg goed eten, lekker vers en de rijst was nog warm

Eva Hermens
24 April 2020

Was perfect op tijd en vers. Erg lekker en royale porties

Krijgsman
21 April 2020

Direct via de website besteld deze keer ipv via thuisbezorgf, maar na een uur nog niets. Gebeld en een hele vriendelijke bezorger zou het checken, belde me 3 minuten later terug dat mijn bestelling net de deur uit was. Zoals altijd overheerlijk, maar moest er wel 1 uur en 15 minuten op wachten. Middels Thuisbezorgd iedere keer binnen 30 min in huis. Dus een volgend keer bestel ik toch maar weer via Thuisbezorgd.

Rob
20 April 2020

Goed gevuld en vers

Babs
19 April 2020

Voldoende en smaakvol gegeten, alleen jammer dat ik specifiek vraag om zonder avocado te bereiden. Zat er toch avocado bij. Ik vind dat echt niet lekker. Iemand met een allergie had een probleem. Verder prima

Verstegen
7 April 2020

Perfect! Eten was erg lekker, en ze kwamen mooi optijd bezorgen!

Wk
5 April 2020

Snelle bezorging! En heel lekker! Tonijn voor de rainbow boel was op, maar ze hadden netjes gebeld en verschillende opties voorgesteld!

Isabella
5 April 2020
Youssef
20 March 2020

Als altyd eruugg lekker

Jackie
13 March 2020

Lekker grote besteld dat is voldoende

Stork
24 February 2020

Heerlijk eten, spicy is ook echt spicy. Snelle en vriendelijke levering op afgesproken tijd. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cindy
17 February 2020

Het was heerlijk! Lekker vers, goed gevuld en snel bezorgd. Volgende keer weer hier :)