Beoordelingen van Poké bowl today Eindhoven

Recente recensies van Poké bowl today Eindhoven

5 sterren na 17 reviews

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd op tijd geleverd. De poke bowl was heel erg lekker. Goed gevuld en vers.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd , heel lekker gegeten, wij gaan vaker bestellen 👊🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon top, bestel hier vaker, altijd lekker, altijd goed en altijd vriendelijke bezorgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde en lekkere bowl!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben iets langer moeten wachten dan de planning was. Gratis frisdrank was niet meegeleverd.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg goed eten, lekker vers en de rijst was nog warm

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect op tijd en vers. Erg lekker en royale porties

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Direct via de website besteld deze keer ipv via thuisbezorgf, maar na een uur nog niets. Gebeld en een hele vriendelijke bezorger zou het checken, belde me 3 minuten later terug dat mijn bestelling net de deur uit was. Zoals altijd overheerlijk, maar moest er wel 1 uur en 15 minuten op wachten. Middels Thuisbezorgd iedere keer binnen 30 min in huis. Dus een volgend keer bestel ik toch maar weer via Thuisbezorgd.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gevuld en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voldoende en smaakvol gegeten, alleen jammer dat ik specifiek vraag om zonder avocado te bereiden. Zat er toch avocado bij. Ik vind dat echt niet lekker. Iemand met een allergie had een probleem. Verder prima

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Eten was erg lekker, en ze kwamen mooi optijd bezorgen!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! En heel lekker! Tonijn voor de rainbow boel was op, maar ze hadden netjes gebeld en verschillende opties voorgesteld!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altyd eruugg lekker

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker grote besteld dat is voldoende

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, spicy is ook echt spicy. Snelle en vriendelijke levering op afgesproken tijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Lekker vers, goed gevuld en snel bezorgd. Volgende keer weer hier :)