Beoordelingen van Poké bowl today Eindhoven

Recente recensies van Poké bowl today Eindhoven

4 sterren na 65 reviews

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het blijft heel fijn dat je hier ook zelf je bowl kunt samenstellen. Het was alleen jammer dat het zo'n 30 minuten te laat werd bezorgd en dat de rijst nog warm was. Een pokebowl moet naar mijn idee koud zijn

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk🤗

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk tevens netjes optijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De produkten zijn super vers. Zeer smaak vol. De keuze voor het samenstellen van een eigen pokebowl is reuze, van alles kun je meerdere kiezen dat maakt het super pokebowls! Altijd vers en super bezorging. De verwachte tijd wordt netjes gedeeld, ze zijn vaak eerder dan dat, niet zomaar later. We zijn echt fan van Pokebowltoday!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers eten, vriendelijke en snelle bezorging!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, maar aan de dure kant

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowls zijn ontzettend lekker. Maar tot 2x toe is hetzelfde fout gegaan bij bestellingen. 1 pokebowl van de bestelling was met slamelange. De vorige keer en deze keer werd deze alsnog met rijst geleverd. Het wordt goed opgelost, maar 2x achter elkaar dezelfde fout komt erg slordig over

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en betaalbaar! Haal sinds ik het ken altijd m’n pokebowls hier

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Lekker en gezond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 custom bowls samengesteld. Werden mooi op tijd bezorgd. Jammer dat niet alle ingrediënten er ook daadwerkelijk bij zaten. Zowel de radijs als de geraspte kokos ontbraken.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goede service, snelle bezorging!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

1 grote en 1 kleine poké bowl zalm besteld, helaas zat er geen zalm in de kleine portie. Heel jammer....

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een hele lekkere pokebowl!! Het grote voordeel is dat je hier ook zelf je bowl kunt samenstellen

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak en lekkere knapperige bowls. Een mogelijke verbetering is het markeren van de verschillende bowls

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Alleen verkeerde drankje

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd vond ik aan de vrij lange kant heb ongeveer 1,5 uur op mijn eten gewacht. Verder was de kwaliteit erg goed en heb er wel van genoten

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nerjes op tijd en het smaakte weer heerlijk

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor het eerst bij poke bowl today besteld. Heb 2 normale poke bowls met geroosterde amandelen en gebakken uitjes besteld, vervolgens krijgen we de twee bowl zonder enige geroosterde amandel erin. We zijn teleurgesteld.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker! Bedankt!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top en heerlijk

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde poke bowl. Verse producten.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, lekker gevarieerd met veel keuze om je pokebowl te customisen. Goed van smaak en voldoende qua volume. Heerlijk.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had (optijd) besteld met bezorgtijd 12.30 ivm pauze, kwam om 12.50 uur. Telefoon werd niet opgenomen. Avocado die er in zat was heel erg rot en bruin. Heb alles eruit moeten halen.. wil graag een klacht indienen maar er wordt niet opgenomen.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte erg lekker en werd netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima en perfect op tijd, 1 van onze favorieten!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen jammer dat er geen saus is meegeleverd bij de snacks.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls. Perfect op de gewenste tijd bezorgd. Wij bestellen zeker nog eens!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 1 uur te laat.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijd

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bestelling geplaatst via de website. Na een uur wachten vroeg ik me af waar de bestelling bleef dus nam ik contact op. Werd niet opgenomen. Na 1,5 uur nog een keer geprobeerd toen werd mij verteld dat pokebowltoday gesloten is en dat meneer het al raar vond dat er bestellingen binnen kwamen... Was fijn geweest als er dan even contact opgenomen was. Rare gang van zaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker. Goeie service en vriendelijk personeel. Ook goede prijs kwaliteit. Als we poke bowl bestellen doen we het altijd hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was superlekker.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag besteld maar na 2 uur kreeg ik nog steeds niks bezorgd. Dus ik had gebeld en de bestelling is geannuleerd omdat ze geen ingrediënten hadden. Dus uiteindelijk zit ik zonder eten.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Haren in eten. 2e keer al

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers!!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer heerlijk. Bezorging mag iets sneller.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! We genieten elke keer als we kopen! Goede kwaliteit en goede prijs! Zeker een aanrader!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er rond de afgesproken tijdstip. Weer heerlijk gegeten.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, en mooi op tijd bezorgd. Dat gaan we zeker vaker doen!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk heerlijk eten maar de bezorging is echt ruk. Zelfs als ik om vijf uur telefonisch contact op neem om te verifiëren of half zeven leveren haalbaar is komen ze nog te laat.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu een aantal keer besteld bij Pokébowl today, maar vond dit ronduit de slechtste. Ik had er een met avocado, hiervan zat er slechts 1,5 plakje in en deze was ook nog overrijp. Verder kwamen de mango en ananas uit blik, deze waren absoluut niet vers. Ook de surimistick die een vriend van mij had was slap, taai en niet vers. Al met al geen succes. Het was een tegenvaller, geen frisse, verse, lekkere pokébowl en je betaald dan toch al snel €14,- p.p.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd op tijd geleverd. De poke bowl was heel erg lekker. Goed gevuld en vers.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd , heel lekker gegeten, wij gaan vaker bestellen 👊🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon top, bestel hier vaker, altijd lekker, altijd goed en altijd vriendelijke bezorgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde en lekkere bowl!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben iets langer moeten wachten dan de planning was. Gratis frisdrank was niet meegeleverd.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg goed eten, lekker vers en de rijst was nog warm

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect op tijd en vers. Erg lekker en royale porties

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Direct via de website besteld deze keer ipv via thuisbezorgf, maar na een uur nog niets. Gebeld en een hele vriendelijke bezorger zou het checken, belde me 3 minuten later terug dat mijn bestelling net de deur uit was. Zoals altijd overheerlijk, maar moest er wel 1 uur en 15 minuten op wachten. Middels Thuisbezorgd iedere keer binnen 30 min in huis. Dus een volgend keer bestel ik toch maar weer via Thuisbezorgd.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gevuld en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voldoende en smaakvol gegeten, alleen jammer dat ik specifiek vraag om zonder avocado te bereiden. Zat er toch avocado bij. Ik vind dat echt niet lekker. Iemand met een allergie had een probleem. Verder prima

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Eten was erg lekker, en ze kwamen mooi optijd bezorgen!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! En heel lekker! Tonijn voor de rainbow boel was op, maar ze hadden netjes gebeld en verschillende opties voorgesteld!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altyd eruugg lekker

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker grote besteld dat is voldoende

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, spicy is ook echt spicy. Snelle en vriendelijke levering op afgesproken tijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Lekker vers, goed gevuld en snel bezorgd. Volgende keer weer hier :)