Beoordelingen van Poké bowl today Eindhoven

Recente recensies van Poké bowl today Eindhoven

4 sterren na 34 reviews

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls. Perfect op de gewenste tijd bezorgd. Wij bestellen zeker nog eens!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 1 uur te laat.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijd

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bestelling geplaatst via de website. Na een uur wachten vroeg ik me af waar de bestelling bleef dus nam ik contact op. Werd niet opgenomen. Na 1,5 uur nog een keer geprobeerd toen werd mij verteld dat pokebowltoday gesloten is en dat meneer het al raar vond dat er bestellingen binnen kwamen... Was fijn geweest als er dan even contact opgenomen was. Rare gang van zaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker. Goeie service en vriendelijk personeel. Ook goede prijs kwaliteit. Als we poke bowl bestellen doen we het altijd hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was superlekker.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag besteld maar na 2 uur kreeg ik nog steeds niks bezorgd. Dus ik had gebeld en de bestelling is geannuleerd omdat ze geen ingrediënten hadden. Dus uiteindelijk zit ik zonder eten.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Haren in eten. 2e keer al

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers!!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer heerlijk. Bezorging mag iets sneller.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! We genieten elke keer als we kopen! Goede kwaliteit en goede prijs! Zeker een aanrader!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er rond de afgesproken tijdstip. Weer heerlijk gegeten.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, en mooi op tijd bezorgd. Dat gaan we zeker vaker doen!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk heerlijk eten maar de bezorging is echt ruk. Zelfs als ik om vijf uur telefonisch contact op neem om te verifiëren of half zeven leveren haalbaar is komen ze nog te laat.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu een aantal keer besteld bij Pokébowl today, maar vond dit ronduit de slechtste. Ik had er een met avocado, hiervan zat er slechts 1,5 plakje in en deze was ook nog overrijp. Verder kwamen de mango en ananas uit blik, deze waren absoluut niet vers. Ook de surimistick die een vriend van mij had was slap, taai en niet vers. Al met al geen succes. Het was een tegenvaller, geen frisse, verse, lekkere pokébowl en je betaald dan toch al snel €14,- p.p.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd op tijd geleverd. De poke bowl was heel erg lekker. Goed gevuld en vers.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd , heel lekker gegeten, wij gaan vaker bestellen 👊🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon top, bestel hier vaker, altijd lekker, altijd goed en altijd vriendelijke bezorgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde en lekkere bowl!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben iets langer moeten wachten dan de planning was. Gratis frisdrank was niet meegeleverd.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg goed eten, lekker vers en de rijst was nog warm

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect op tijd en vers. Erg lekker en royale porties

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Direct via de website besteld deze keer ipv via thuisbezorgf, maar na een uur nog niets. Gebeld en een hele vriendelijke bezorger zou het checken, belde me 3 minuten later terug dat mijn bestelling net de deur uit was. Zoals altijd overheerlijk, maar moest er wel 1 uur en 15 minuten op wachten. Middels Thuisbezorgd iedere keer binnen 30 min in huis. Dus een volgend keer bestel ik toch maar weer via Thuisbezorgd.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gevuld en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voldoende en smaakvol gegeten, alleen jammer dat ik specifiek vraag om zonder avocado te bereiden. Zat er toch avocado bij. Ik vind dat echt niet lekker. Iemand met een allergie had een probleem. Verder prima

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Eten was erg lekker, en ze kwamen mooi optijd bezorgen!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! En heel lekker! Tonijn voor de rainbow boel was op, maar ze hadden netjes gebeld en verschillende opties voorgesteld!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altyd eruugg lekker

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker grote besteld dat is voldoende

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, spicy is ook echt spicy. Snelle en vriendelijke levering op afgesproken tijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Lekker vers, goed gevuld en snel bezorgd. Volgende keer weer hier :)